Jeg er en mann som bor på Jeløya i Moss. Jeg har god utdannelse og mange interesser som for eksempel.

Jeg har skrevet en rekke mindre diktsamlinger. Den ene kan lastes ned som PDF fil i menyen til venstre. Jeg har også skrevet en rekke bøker i finans rettet mot investorer og tradere. Tittel fremgår av Cv.

Dersom du er interessert i noen av disse bøkene, kan du sende en epost til kbleivik AT broadpark.no til meg.

Denne enkle siden er utviklet i Adobe Dreamweaver. Det aller siste består i å lage interaktive sider i Adobe Flash. God informasjon om dette finner du på denne siden mer på presist på boksiden deres.

Dette var andre gang jeg tagget på internett. De siste sidene mine, hovedsakelig fokuserte lenker som kan settes inn i en kontekst, finner du her.

Dersom Telenor ved Canal Digital godt hjulpet av DnB og Dun & Bradstreet, Lindorff og Creditinform, ikke greier å stoppe pusten min, satser jeg nå på utvikling for Web 2.0.

Aller siste: Den 6 august får jeg telefon fra en i Lindorff som gjør meg oppmerksom på saken med Canal Digital's forlengede arm, de som holdt tilbake skriftelig bevis i en norsk rettssal med videre, Norges største Bank, DnB. Jeg sier at de får skrive et brev. Tror du at jeg får brev fra Lindorf eller, gjett hvordan den norske finans mafiaen fungerer? De har ødelagt mitt rykte med en kredittanmerking, en skade som aldri kan rettes opp, dermed i teorien et uendelig, ja jeg skriver uendelig erstatningsbeløp. Muligens ville en professor på NHH eller Harvard være enig med meg. De har også bidratt til å redusere ratingen på det firmaet jeg prøver å starte fra AA til C, også en betydelig skade. Man må forstå begrepet kredibilitet for å forstå dette. Oppgave til deg som leser dette. Hvem tror du jeg får brev fra? Er siste ord i denne saken sagt? Når vil siste ord være sagt? Egentlig er det sprøsmål om hvem som har det største netteverket. Slik fungerer nemlig norsk mafia. Har du lest Ibsen? Jeg har lest samtlige bøker. Det er også spørsmål om hvem som tåler mest. Jeg er et menneske av kjøtt og blod. Det er også personene i Telenor / Cana Digital / Lindorff / Dun & Bradstreet / KrediNor. Jeg gjør ikke annet enn å forsvare meg. Det har jeg gjort i 7 år. De er angriperne.

Som du sikkert har forstått av bannerlenken til venstre har jeg siden våren 2005 være medlem på det internasjonal forumet WebProWorld. Her er noen viktige poster jeg har startet eller deltatt i der:

Poster på noen andre forum: